Japp, jag sprättade den igår! Såg här på bloggen att det var bra precis ett år sen jag sprättade förra årets glögg...
Yuzu och ingefära är årets smaker.
Jag värmde glöggen, men läste nyss att rekommendationen är att dricka årets blossa rumstempererad. Smaken av ingefära kände jag. Yuzu är en japansk citrusfrukt, som tydligen ska smaka som en blandning av mandarin och grapefrukt. Glöggen var frisk i smaken, så det är nog citrusen som gör det.
Jo, men jag gillar den nog!
en kvist av bukettapeln fick vara med på fotosessionen på altanen :P |
En fortsatt trevlig lördagkväll till er alla! Här är det precis bli färdigkalasat, elvaårsfesten är avklarad. Nu ska jag prova en kopp rumstempererad Blossa 12.
Ha d gott!
Kram ♥♥♥ Hanna
.
.
4 kommentarer:
Här har vi också smygstartat med glöggandet. Är inte så förtjust i alkoholglögg utan gör helst egen. Men man måste ju prova årets glögg iaf.
Kram Teres
Mmm va gott njut nu å känn den goa smaken jag blir lite avig
Ja...den är säkert väldigt smakrik tror jag...mina arbetskamrater har nu sett din bild och alla vill ju prova glögen nu!
ha det bra,Karla.
Oj, har den kommit nu! Spännande, den måste vi testa! Jag har bara tjuvstartat med pepparkakor och mjölk än så länge! //kram maria
Skicka en kommentar