onsdag 22 april 2015

livstecken - vår
Tusen tack för gratulationer ang 40-årsdagen!Det bara small till och blev vår, här också, tillslut …eller de senaste dagarna har det varit sommarvärme! Jag som har gått i täckjacka höll på att dö av värmeslag i måndags.. ja man ska ju svettas in våren säger dom!

Det sista av snön försvann i ett nafs, den tjocka iskakan framför växthuset likaså. Vindruvan blev av med vinterkläderna i helgen. Men sen kom jag inte så mycket längre därinne. Men det är ingen panik, ska ändå inte ta ut några fler växter dit än.

Den själsådda riddarsporren, som poppade upp som gubben i lådan i en av mina ektunnor förra sommaren (översta bilden) har skjutit iväg ordentligt! Verkar trivas däri, bland smultron och jordgubbar :)


Bilder från mobilen.

hannashantverk växthus vår vindruva korgstol

hannashantverk planteringsbord växthus vår

vit krokus

Igår gick vi ner till ån med matsäck, grillade och hade det riktigt mysigt till middag, vardagslyx!

Ha d gott!
Kram ♥♥♥ Hanna


6 kommentarer:

Marina Pérez Bejarano sa...

Wonderful Hanna! Spring change our mind, thanks for sharing

Marina from Spain

Drömgården sa...

Grattis i efterskott! Härliga vårbilder! :)
/Kitty

blooming home and garden sa...

Gratulerer på etterskudd, håper du hadde en hyggelig feiring!

Så fine vårbilder, ja det er fristende å plante ut nå, men det kan jo enda bli frost... Du har en veldig inspirerende blogg!
Blir glad hvis du tar en titt innom min blogg..

Masse hilsner fra Ida.

Malin sa...

Man bläddrar ibland igenom många olika bloggar,plötsligt kommer man till en med såå vackra inspirerande bilder precis i ens smak!Härliga bilder du har!!h.Malin

Malin sa...

Ibland sitter man och bläddrar i många olika bloggar, plötsligt så kommer man till en blogg med såå vackra bilder helt i ens smak! Härliga bilder du har! h. Malin

Thyde Living sa...

Det er nogle skønne billeder og rigtig god stemning