lördag 1 december 2012

julstrumpor
..på plats - check!
Första december idag, och första advent imorgon! Barnens julstrumpor hittade jag en plats åt nu precis, mobilbild på det - check! En snabb uppdatering på bloggen nu, hej på er, har ni också fullt upp? :)

40 centimeter snö har vi fått inatt, och det fortsätter att falla.. maken är ute och kör snöslungan för första gången denna vinter. Jag ska ut och sätta upp ljusslingor nu. Sen blir det nog lite glöggmys ute på bron, en liten tradition vi har - inspirerat av 'ett päron till farsa fitrar jul' - bästa jufilmen ever - ni vet scenen där alla ska göra drumroll när ljusen tänds... ja whatever, hehe!

Förresten, en liten christmas-tassel hänger där med julstrumporna ... gjord av vanligt ullgarn. Ett snabbt och enkelt julpyssel.. hur man gör kommer ni säkert ihåg sen man var liten.. annars finns det instruktioner på nätet


mobilbilder med taskigt ljus tyvärr..

Ps. kika in på min facebook-sida, om du är nyfiken på det antika skrivbordet jag skrev om förut.. jag har målat och ställt det på plats, bild finns på fejjan som sagt :) ..och en liten tävling sista chansen att delta nu!


Ha d gott!
Kram ♥♥♥ Hanna

7 kommentarer:

Anonym sa...

Wow...Sååå mysigt :)
/Kram

Dagdrömmar och verklighet sa...

Julen är så kort så jag går också "all-in" och vräker fram allt jag tycker är fint på en gång så sonens julstrumpa hänger också framme nu! Hoppas ni får en fin glögg-stund på bron!

Kram från Malin

Min-Hus sa...

...so nice!!!

Hugs Anja

Tinas vita bo sa...

Supermysiga julstrumpor!!
Och härligt pyntat... :)

ha en mysig helg
Kram Tina

Zinkhjärtat ♥ sa...

Vackra julstrumpor och stämningsfulla bilder!
Stor Kram Annelie ♥

~ Ina ~ INASHOUSE sa...

Ljuvliga bilder! ♥

Önskar dig en fin adventsafton.

Kramen Ina

Millas hem sa...

Mysigt! Och vinterlandsbilderna är såå vackra!

Kram Camilla