tisdag 24 februari 2015

skafferi


skafferidörr skafferiskylt

Skafferiet här och nu ...såg att jag inte gjort så många blogginlägg från skafferiet, har mest blivit några snabba bilder på instagram.
Bjuder på några fler bilder nu :)
Det bästa med köket - skafferiet och köksön! Mycket nöjd med dessa, och så glad vi kunde göra matrum av gamla vardagsrummet, så vi fick plats att bygga just skafferi, och köksö! 
Walk-in-skafferi som dom säger :)

Här inne har vi torrvaror, förutom lite porslin, saftmaja, termosar, tunna för pappersåtervinning, ja gud vet allt... 
Konserver, flaskor, honung medmera har vi i ett annat skåp, vid spisen.  
Folk frågar om det är svårt att städa, hålla ordning i skafferiet... nej det tycker jag inte. När vi städar resten av huset så drar vi av här inne också. Hålla ordning går också bra, skulle bara behöva sätta upp en till liten hylla ....många burkar blir det ;)


walk in skafferi lantligt pantry

skafferilampa
lampan är gjord av en gammal mjölksil

skafferi plåtlåda griffeltavla
en låda med te

plåtburk socker skafferi

walk in pantry skafferi

Dags att laga middag. Fisksoppa blir det idag, med torsk och lax, potatis, grönsaker ...sen får jag se om det blir lite currysmak på det hela, eller saffran... en skvätt crème fraiche. Brukar bli gott!


Ha d gott!
Kram ♥♥♥ Hanna4 kommentarer:

angie sa...

wow!!! love your kitchen and pantry!!! angie

Hyrestanten sa...

Härliga bilder, som vanligt. Njuter av de fina föremålen, sättet du ordnat dem på och i huvudet föds en massa tankar på hur jag skulle kunna ordna det i kolonistugan. Vips blev det sommar i mitt sinne! Tack för det :)

Drömgården sa...

vilken bra översikt när allt står på hyllor. Dessutom är det supersnyggt både som helhet och alla dina burkar med etiketter! :)
/Kitty

kotimeidän sa...

Fint skafferi! Lovely!