fredag 31 oktober 2014

trendiga kaktus


damejeanne diy ljusstake kaktus

Visst är det kul när det där som man lessnat på, som ligger och skräpar, har glömt bort, som man knappt ser längre för man är så van det ...plötsligt blir supertrendigt!

Den här hörnan har jag visat förut, många gånger. Inget har förändrats på ett bra tag, samma tv-skåp, damejeanne flaskorna, hemgjorda ljusstakarna, den där kaktusen ... och hoppsan, så är det årets trendigaste växt. Skoj!
Jag som "råkade glömma" en ännu större planta ute på altanen förra hösten, så den dog av frosten.. jag hade inte plats för den inne...

Jag fick ett skott av grannen för minst tio år sen... Som växte sig för hög för fönstret så jag klippte av den på mitten, och tjoffs så hade jag två lika stora, i fönstret ...som växte sig för höga igen, så jag klippte igen och gav till syrran.
Men strax var de för höga, igen, och fick flytta ner på golvet. Dottern har ett skott i sitt rum, som också börjar bli stor...
Vet inte vad de kostar att köpa, men prisvärda är de nog, nästan odödliga, fast inte frosttåliga då, haha! ..och växer som ogräs, så köp inte för många ;)

Läste om just denna kaktus ..som inte är en kaktus, utan en törelväxt. Trekantseuforbia, High Chaparral, Euphorbia Trigona.


matbord träljusstakar tvskåp

svart kattunge skinnpuff
Simba är med, såklart..

trekantseuforbia high chaparral

skafferifönster
skafferi bakom fönstret

kaktus high chaparral trekantseuforbia

matrum tv-skåp skinnpuff stor kaktus

kattunge skinnpuff

Ha d gott!
Kram ♥♥♥ Hanna


3 kommentarer:

angie sa...

liebe hanna, der kaktus ist imposant!!! und ihre katze sieht so süß aus, ich liebe katzen!!! mir gefallen auch die braunen kerzenständer und die übrige dekoration!!! danke für die wunderschönen bilder und inspirationen, einen schönen freitag wünscht angie aus deutschland

Lycka är ~ Onnea on sa...

så fin kaktusen är. jag hade länge några jag med, men minns inte vad som hände med dem.
nu skulle jag gärna ha en igen ;) vore visst trendig då med :)
~M~

Anonym sa...

Hej fin kaktus undra om jag kunde få ett skott från din kaktus
viktoriaolsson@hotmail.com