söndag 17 mars 2013

sundsvall ~ fotokursJag har gått en fortsättningskurs i foto, sista kurstillfället hade vi igår och var då på stan och fotade. Faktiskt kul att fota lite byggnader osv ...som omväxling :))


Har lärt känna min kamera bättre nu, och fått lära mig hur man fotar i manuellt läge ...istället för att för jämnan köra med autoutan blixt - läget. Det var väl så dags, efter att ha haft systemkamera i flera år!
Men det känns som jag fortfarande har mycket att lära, önskar att kursen hade varit dubbelt så lång, minst ;)

Nu sitter jag och drömmer om nya objektiv och annat smått och gott till kameraväskan - ja man kanske skulle haft just en kameraväska också istället för att bära kameran i handväskan :P


jaa, full vår i skåneland...? här i norrland har vi vinter & snö än :/


två av mina kurskamrater

Ha d gott!
Kram ♥♥♥ Hanna

4 kommentarer:

Villa Björkenäs Backen sa...

Hej !

Så kul med ett sådant kurs.
Jag skulle också vilja :)
Kul och fota och lära nytt.

Fina bilder.

Ha en fin kväll och start på veckan!

Kram

Anonym sa...

Full vår i Skåneland??? Om det ändå vore så väl. På Kullahalvön har vi fortfarande minusgrader och det blåser som in i. Inte alls vårigt. I natt ska vi tydligen få mer snö också. Vill inte ha mer av den vita varan. Bara att gilla läget.
Superfina bilder. Jag har också en systemkamera som jag skulle vilja lära mig att foto lite mer manuellt med. Får kanske gå en kurs jag också.
Kram Helena

Carina sa...

Kul med kurs! Själv är jag dålig på att använda autofokus, kör jämt med manuellt, vore nog lite kul med auto så det gick fort att fånga ögonblicket....
Kram

Trädgårdsflow/Garden Flow sa...

Toppen med fotokurs. Det finns så mycket att lära hela tiden. Vilken tur med vädret ni hade!!

Kul att ni tittade förbi i shopen i fredags!!

Ha det bäst!
Charlotte