torsdag 26 maj 2011

Rabarber


Tiden bara flyger iväg på våren... ja nu ä det ju redan försommar :P Helt plötsligt är rabarbern enorm, nyss såg det ut som små alienskallar i grönsakslandet. Jag har hunnit göra rabarberpaj ett par gånger redan sedan jag tog de här bilderna :)

Nästan två veckor sedan jag gjorde ett inlägg :S ...hm, dygnet borde ha fler timmar!
Listan på pågående projekt härhemma har inte blivit kortare, men vi har hunnit med en del... det värsta är ju att vi pysslar 'överallt' samtidigt, gör lite här o lite där... portalen som jag visade i förra inlägget har jag vitriolat, ett skåp är byggt i mitt hobbyrum/gästrum... bara hyllorna som saknas. En gammal dörr som jag fick av en bekant har jag målat, den ska få bli sänggavel därinne.
Växthuset har maken fixat till, så det går att använda... det blev plasttak på ena sidan. Så småningom vill jag nog ändå bygga ett nytt :P
I helgen hoppas jag hinna fota lite, och göra inlägg... två veckor mellan inläggen är inte bra!?!tårtspaden är från loppis
Våran stortjej... hade minsann kokat rabarberkräm när vi kom hem idag! Hon och klasskompisen kokade det för andra gången tydligen, denna gång hemma hos oss. Det var jättegott!
Känner igen migsjälv från när jag var liten... jag och min bästis Camilla bakade ofta när föräldrarna inte var hemma. De här småbrudarna har bakat en del de med ;)

Ha d gott!
Kram ♥♥♥ Hanna

7 kommentarer:

All Seasons sa...

I have it in my garden also, I love it to eat. YUMMIE!!
Have a wonderful weekend, Hannah

Hugs,
Patricia

Hemma hos Märtha sa...

Mmmm...rabarberpaj är sååå gott! Ja tiden går fort när man grejar!
Ha en bra helg!
Kram
Anne-Lie

Anonym sa...

Rabarberpaj är otroligt gott... mysig blogg du har.
Birgitta :-)

Karin - Mina Rum sa...

Rabarberkräm är ju så gott! Lyllo dig att få komma hem till det.

Ja, visst borde dygnet ha fler timmar. Eller åtminstone fler lediga timmar.

Ha det bra. Kram!

alegni sa...

snygg brutta :)
rabarber är gott! vi har precis gjort slut på en rabarperpaj. ajabaja, jag som egentligen är på diet... ;)
kram
ingela

Blåbärs och smultronstället sa...

Mums med rabarber:-)
Jag har gjort paj två gånger och idag åt vi ett jättegod fryst cheesecake med rabarber och jordgubbar. Det receptet får jag ta och lägga ut.
Ha det gott!
Kram Susanne

rustik charm sa...

Hej Hanna!
Så gott med rabarber:)Dom har växt enormt på bara någon vecka här. Här brukar det bli saft och paj av rabarber men kräm kanske man ska testa oxå.
Ha en fin dag.
Kram Kristina