fredag 4 februari 2011

En gammal koffert


Dragspelskoffert har denna skönhet tjänstgjort som nån gång i tiden... Aristo heter kofferten, eller kanske dragspelet... eller bägge delarna.. det förtäljer inte historien. Men nu har den fått ett nytt liv som LEGO-koffert! Gissa om sonen blev glad när jag kom hem med den här, och berättade att han skulle få den. Värsta skattkistan liksom :)Idag har jag varit och tränat på gym... för första gången på många, många år. Ser fram emot lite träningsvärk imorgon!?! Nu jäklar ska volangerna runt midjan ryka :P
Fast det lilla jag lyckats träna bort idag har jag nog ätit upp igen, hahaha! Kinamat till middag... och nu blir det fredagsmys ;)

God helg till er!!
Kram ♥♥♥ Hanna

10 kommentarer:

Ina sa...

Jättesmart förvaring för legot!
Fin också!

Jag har också en och annan volang för mycket runt midjan - och försöker promenera av mig dom. Det går sådär skulle jag vilja säga. Kanske man skulle lägga in en växel till - beach 2011 närmar sig ju med stormsteg!

Önskar dig en toppenhelg med inte alltför mycket träningsvärk!

/Ina

Vardag och flärd sa...

Det var en fin koffert och jag gillar när saker används! Man kan ju hitta fler användningsområden än det var avsett till från början - och det har du gjort nu!
Ha en fin fredag kväll!
Kram Eva

Smultron på ett strå sa...

Vilken fin koffert! Ja, jag håller med ovanstående, BEACH 2011 närmar sej med stormsteg. Fast jag har fått höra att jag inte behöver träna, jag är redan kvalificerad till BITCH 2011... Synd om dem som inte kan engelska :-)

Maria sa...

Sitter här och säger till sambon att jag blir så imponerad av dig och andra som har sådan stilkänsla och är så påhittiga. Jag ääälskar din trädgård och hur jag än fixar och donar kommer jag aldrig få det att se ut sådär i min trädgård. Tänk vad coolt med den där fina väskan istället för en ful plastlåda från IKEA. Älskar din stil!

Lisas torp sa...

Jättehärlig koffert! Samlar lite på såna - de sväljer ju massor och snygga är de!

Ha en fin lördag!
Lisa

Drömmar och Verklighet sa...

Det är så mycket roligare med de där tråkiga plastbitarna (hm, lego:) i en fin förvaring :)

Nu hoppas vi på att du får lite träningsvärk efter gympasset :) Önskade att jag också kom iväg, men jag är en hopplöst lat människa :)

Trevlig lördag :) Kram Anna

Hem och Harmoni Marie sa...

Fint fynd! Och kul att sonen gillade den också :)

Blev det någon träningsvärk?

Ha en skön lördags kväll! Kram Marie

Ingalill sa...

Ja, nu är det den tiden på året när alla börjar träna, visst är det härligt!! Man får ju faktiskt energi av ljuset och ork tilll att börja träna. Man glömmer bort att man egentligen borde börja på hösten för att hålla sej piggare..fast då tänker man att beachsäsongen är långt borta:)..
Ha det gott o lycka till!!

Uttan sa...

Fiffigt!
Jag har också en sån koffert står för Jag har tagit ur mitt Dragspel och ställt fram det Jag tycker det är så fint. Kanske Jag skulle ha Barnbarnens lego i den tomma väskan.;)
Spelade för ett av Banbarnen förra veckan.
-Ja visst det låter ju... men nu räcker det var kommentaren.
Hur tolkar man det???

Hoppas solen lyser på Dej också i dag!
Kram!

Anonym sa...

Underbar lego-skatt-kista;)
Tack för titten och önskar dig en skön vecka