I nummer 9 av Lantliv hittade jag ett spännande recept på en fransk efterrätt, som jag och sonen provade göra. Där hade de använt vinbär, men vi plockade blåbärstry, vita och röda smultron och jordgubbar till den. En del av bären skulle vi spara, för de skulle lillen dekorera med ;)
Serverades med vaniljglass, mums!
Efter att jag googlat på clafoutis så läste jag fransoserna oftast gör det på körsbär, tror jag provar det också... mitt körsbärsträd är nämligen fullproppad med mogna körsbär just nu! Ja i mina ögon så är den fullproppad ...om man jämför med hur mycket skörd den gett förr om åren - typ en handfull, som fåglarna oftast hunnit äta före oss :)
Fotade receptet, ser du inte vad det står så finns det massor med recept på nätet :) |
Jag är lite dålig på att uppdatera bloggen, ska försöka skärpa mig!
Skafferiet är nu så gott som klart, lite småfix kvar... har börjat flytta in grejer där, vilket såklat orsakar dominoeffekt i hela köket! Skulle behöva spendera en hel dag med skafferipyssel :)
Ni som inte följer mig på facebook har inte sett min nya fina lampa som jag har därinne! Kika in på min facebooksida och kolla ;)
Ha d gott!
Kram ♥♥♥ Hanna
.
6 kommentarer:
I am so jealous you have so many cherries.. I love the crates on the shelf in your kitchen, I saw this at a cafe here on the sunshine coast. Oh and yes please blog more often... :)
Bec x
Första besöket hos dig och OJ så fint du har det både ute och inne! Gillar verkligen din trädgård!!
Kram / Malin
Åh vilka härliga bilder du bjuder på! Och oj så gott det ser ut=)
Köket är ju bara så underbart supertoppenfint! Kakan var också väldigt fin :)
Oj vad gott det såg ut .....sötsaks behovet slog till med dunder och brak här nu ....*ler
Fin blogg du har ...första gången jag hittade hit .
Kram Pernilla På Piazzan
Herrejisses vilka bilder!!! :)
Ljuvligt! Man ser hur gott allt blir!! ;)
Nästa gång blir det panesgården! :))
Inte så dumt med paddling heller! Är ju så himla vackert i voxnan!!! :))
Kram Bettan
Skicka en kommentar