söndag 4 mars 2012

Mysigt under Källartrappen


Nu kommer sista turen i vardagsrummet, källartrappen... Därunder har jag inrett en liten myshörna, i princip flyttat ner det som förut var uppe i hallen innan trappen byggdes.

vår Walk in closet döljer sig bakom dörren, och ännu mera klädförvaring bakom draperiet.
Fotpallar från ikea, fårfäll och matta likaså. Pellerins Margarin-korg från loppis,
kuddfodral hemsytt.
Lampa från loppis, märke ikea.
vy mot vardagsrummet, där utanför har vi ännu en källartrapp :)

Nu till något helt annat...
Jag har nyligen gått en starta-eget-utbildning. Fyra veckor satt vi på skolbänken.
Det skulle vara så kul, men det är mycket att fundera på, tankarna går upp och ner... Det är mycket jag vill göra, många idéer och nya får jag eftersom. Jag vill gärna ha tips, synpunkter och goda råd av dig som följt min blogg, sett mina bilder och vad jag 'håller på med'.
Att jag isåfall ska pyssla med inredning & trädgård på något eller flera sätt förstår ni säkert :) Men vad kan du se som min 'nisch' osv? Vad tycker du? Vi får se vart detta bär, om jag någonsin blir egenföretagare :P

Nu ska vi ge oss ut på en skotertur, förmodligen årets sista!? 

Ha en skön söndag!
Kram ♥♥♥ Hanna

2 kommentarer:

piccolacasa sa...

Om bara önskan och passionen finns där kan man komma på hur mycket som helst;
Försäljning av pimpade saker och egna skyltar, växter
Köpa hus, renovera i varierande grad och sälja eller hyra ut
Homestageing - men gör du fler stilar än lantligt? Kan man även göra hos folk som inte ska flytta som bara vill förnya. Liten, mellan och stor, ni bestämmer hur mycket idéer du ska komma med(=vad det ska kosta) och sedan fixar du de sakerna du lagt fram idéer om. Tänk vad kul om man är sliten och har massor av jobb, orkar och hinner inte mys till det hemma. Man betalar dig för kanske två timmar så ordnar du någon ny kudde, ett doftljus, tuplaner och målar ett bord. Det hade nog funkat som en nisch!
Lycka till!

Resan mot syskon sa...

Så fint vardagsrummet har blivit! Ja hela källaren för den delen :) Den känns verkligen inte som en källare. Vi har fortfarande några saker som måste fixas i vår källare o sen letar jag efter både en schäslong o en stor sackosäck som vi kan ha i biorummet.

Tyvärr e jag inget bra på affärsideer. Jag har själv fnderat jättemycket på att jag ska ha något eget men kommer inte på nåt som jag känner kan ge en bra inkomst vilket jag känner att jag behöver. Det bästa e ju om man kan starta upp något vid sidan av sitt vanlig jobb till en början. Men jag e helt övertygad om att du kommer lyckas du e grym på det du gör :)
Lycka till med vad det än blir!