tisdag 21 april 2009

Den blomstertid nu kommer...

Hej alla därute i www!
Håll med om att våren är härlig!! I huvet på mig bara bubblar det av idéer till trädgården... Can't wait, tills jag får börja fixa därute... vill göra fint, plantera en massa nytt...
Saken blir ju bara värre av att man jobbar på en trädgård... hittar på något nytt man vill ha hela tiden! Jobbigt, nästan. Helst av allt vill jag bara handla med mig allt möjligt, och åka hem o fixa... Tänk om man kunde få betalt för att fixa trädgården hemma, haha!

Har inte haft mycket tid över till bloggen... Nån snabb titt här o där, hos er...hinner oftast inte kommentera ens. Men huvva vad fint ni har det allihopa, med en massa vår och trädgårdsbilder. Saknar er massor!


Några snabba bilder från jobbet idag... Ska skynda mig, så jag hinner se lite av Äntligen Hemma.
Mittersta bilden är en japansk lönn... såå fint bladverk!
Och på nedersta bilden syns vindruva... mumma : P


Ha d gott, folks!!
Kramar / Hanna

11 kommentarer:

Inas sa...

Hej Du!

Härligt att jobba med trädgård... Min ser förfärlig ut och jag har inga växter nästan men det blir några varje år. Men en dag kanske.... Är avundsjuk. Fina bilder... Ha en trevlig onsdag och goa kramar Ina

Rester till middag sa...

Tänk att ha en egen vinranka.
Härligt!

Lantligt i stan sa...

Vilka vackra sommarbilder! Jag drömmer också om sommar och sol! Nä ingen snö kvar här, härligt! Lövriset känner jag till, passerat där massor av gånger.
Kram Anki

Mia sa...

Härliga bilder och vilken miljö. Vilket fantastiskt jobb du måste ha... lite avis blir jag allt.

Ha en fortsatt fin vecka!
Kram Mia

Lena sa...

Hej Hanna!! Länge sedan, har kollat din blogg ,Underbara bilder! Måste vara jättekul för dej att jobba på en plantskola (paradis för dej) Var har ni köpt dom fina altandörrarna ? Jättefina! Kram från Runemo

Marie//Tekla Maräng sa...

Härligt jobb du har, men jag kan förstå att man frestas av mycket och att man vill hem till sin egen täppa och greja.
Ha det gott:)

Compact Garden sa...

Jag förstår att det kliar i fingrarna på dej när man dessutom har det arbetet haha..men var sak har sin tid så ta det lungt../Kram Anne

kardemumma sa...

Men vad kul att du hae varit hos båda 2.
Tjejjen på Vass verkade vara hur gullig som helst, hon den andra(Living) har jag aldrig stött på.
Det var en tjej från Ljusdal som jobbade som florist hos Vass,en lång,smal,mörk tjej!Nästa gång jag är till Sundsvall ska jag kolla in läget på den nya butiken!
Kramar C

Maria - Villa Krutbruket sa...

Kika in hos mig tjejen ;) En överaskning! Kram

Hanna sa...

Hej Lena!
Altandörrarna är från SP.

Allt väl i Alfta?
Ha d gott!
Kram

Maria - Villa Krutbruket sa...

Morn!

Javisst kommer detta ryggont passligt nu när man har hus och trädgård och greja i. Men jag har ju lite tur att det är när jag sitter ner som jag får ont..
Men jag fick akupunktur sist av sjukgymnasten, fränt! :) hehe..
Får se om det hjälper i längden..

Allt bra annars, har en 3:dje visning ikväll på lgh *hoppas*, Micke håller på med badrum och golven.. Jag ska börja måla lite ikväll, fönsterfoder och golvlister..
Å shoppar för fulla muggar *skratt* Liten ny våroutfit blev det allt här om dagen.. ny jacka, en söt klänning och ett par converse skor...Länge velat ha ett par sådana så nu slog jag allt till ;)

Vad ska ni hitta på för roligt i helgen då?
För våran del blir det att greja i huset, med målning för min del och golvläggning för Micke.. En kompis ska på bröllop imorgon så hon ska komma förbi så ska jag fixa hennes hår *Skoj* sen på kvällen ska vi till svärmor som fyller..
Fullt upp! :)

Ha det bra tjejen så hörs vi snart igen!

KRAMAR!!